Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ SELF TEST


Από χθες Τετάρτη 5/5/2021 άρχισαν να διατίθενται στα φαρμακεία τα self test για τους μαθητές. Καλό θα ήταν να το προμηθευτείτε έγκαιρα ώστε να μην μείνετε χωρίς τεστ. Δυστυχώς κανένα παιδί δεν θα παραμένει στο σχολείο, αν δεν έχει κάνει το τεστ. Τα παιδιά που έρχονται μόνα τους ή με τα λεωφορεία, αν δεν έχουν τεστ, θα παραμένουν στο χώρο της αυλής και θα ειδοποιούνται οι γονείς να έρθουν να τα παραλάβουν.

Το τεστ πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια του 24ώρου πριν από την προσέλευση των παιδιών τη Δευτέρα. (Από τις 8 το πρωί της Κυριακής έως τις 8 το πρωί της Δευτέρας).

Αφού κάνετε το τεστ στα παιδιά , πρέπει να δηλώσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/   . Εδώ προσέξτε, θα χρειαστούν οι κωδικοί της εφορίας  στο taxisnet. Φροντίστε λοιπόν να πάρετε τους κωδικούς από το λογιστή σας. Αφού δηλώσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα, έχετε τις εξής επιλογές:

1.      Να εκτυπώσετε τη σελίδα της δήλωσης και να την έχει το παιδί μαζί του όταν έρθει στο σχολείο.

2.      Να αποθηκεύσετε τη σελίδα της δήλωσης και να την στείλετε με email στο σχολείο ώστε να την εκτυπώσουμε εμείς.

3.      Να γράψετε χειρόγραφα τη δήλωση και να την στείλετε με το παιδί στο σχολείο. Σας στέλνω τη δήλωση και θα πρέπει να την εκτυπώσετε από αύριο σε κάποιο κατάστημα, γιατί την Κυριακή είναι όλα κλειστά.

4.      Να έρθετε το πρωί της Δευτέρας μαζί με το παιδί, (αφού έχετε κάνει το τεστ και το έχετε δηλώσει στην πλατφόρμα) να συμπληρώσετε τη δήλωση. Δηλώσεις  θα υπάρχουν εκτυπωμένες στο σχολείο.

 

Τέλος, την Κυριακή 9 Μαΐου από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 προκειμένου να εξυπηρετήσω όσους γονείς επιθυμούν, θα βρίσκομαι στο σχολείο και θα έχω έτοιμες εκτυπωμένες δηλώσεις.

 

                                                                             Καλή αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου